Rosersberg Tel: 08 - 96 35 56

Pallhantering med kvalitet & miljö​

Sollentuna Emballagehantering AB reparerar och bedriver handel med lastpallar och pallkragar sedan 2004 i denna konstellation, men har närmare 30 års erfarenhet sedan 1987. Vi hanterar tusentals pallar per år och har en strävan att växa och bli ännu bättre.

Hemligheten bakom Sollentuna Emballagehantering AB´s framgångar är de 6 grundpelarna som verksamheten bygger på:

Kvalitét

Hög kvalitet är viktigt för oss samt att våra produkter ska fungera problemfritt i din verksamhet. Allt inköpt emballage genomgår en mycket nogrann sortering med hjälp av moderna maskiner och duktig personal.

Helt-nöjd-garanti

Är du inte nöjd så gör vi självklart allt vi kan för att du ska bli det! Vi strävar efter långsiktiga samarbeten med våra kunder och tack vare det så försöker vi självklart leverera produkter som håller måttet.

Säkra leveranser

 Våra leveranser sker med egna bilar i regionen Stockholm och Timrå. Behöver vi transporthjälp i övriga landet använder vi oss av DHL och andra samarbetspartners.

Bra priser

Vi levererar inte enbart produkter med hög kvalitet. Bra priser är också ett självklart val för oss.

Miljö & klimat

Vi fokuserar på att återbruka och reparera lastpallar för att minska avfall och främja hållbarhet.

Företag & privat

Är alla pallar som inte säljs av företag stulna? Nej, vi tror inte det! Vi dömer ingen på förhand utan strävar efter att försöka ha så bra kännedom som möjligt om alla som levererar pallar till oss. Det är både lagligt och tillåtet att sälja pallar som privatperson.