Rosersberg Tel: 08 - 96 35 56

Rosersberg

Information

Öppettider

Måndag – Torsdag 08.00 – 17.00
Fredag 08.00 – 15.00
Lunch 11.00 – 12.00

Adress

Tenngatan 29
195 72 Rosersberg

Rosersberg

Hos oss i Rosersberg kan du sälja och köpa emballage vare sig det är som företag eller privatperson. Vi har skicklig personal som hjälper till att lasta och lossa. Dom har stor erfarenhet med många år på nacken och jobbar väldigt effektivt i truckarna för att kunna hjälpa alla kunder som besöker oss.

Vi jobbar i det stora hela med pallhantering och utgör en kritisk del av effektiviteten och logistiken för de företag som är involverade i distribution, lagerhållning och tillverkning. Vi sorterar våra pallar väldigt noggrant och strävar efter att hålla en så hög kvalité som möjligt på våra olika pallsorter. Vi tillhandahåller större volymer men det betyder inte att du som privatperson eller företag måste köpa större mängd pall utan du får såklart även köpa så få som just du behöver.

Vi strävar efter att arbeta så miljövänligt som möjligt och byter bland annat ut äldre fordon kontinuerligt för att följa miljöutvecklingen som sker löpande. Vi får ibland en del pallar över som inte går att reparera. Dessa skrotar vi inte utan detta kör vi till räddningsskolan som i sin tur använder dom för att utbilda våra framtida brandmän. Vi reparerar pallar så gott vi kan och får därför ett minimalt överskott utav ”skrot pallar”.