Rosersberg Tel: 08 - 96 35 56

Sälja pallar

Sollentuna Emballagehantering AB köper lastpallar och pallkragar från både företag och privatpersoner. Vi är intresserade av att köpa pallar oavsett skick och garanterar en snabb och smidig process. Genom att sälja dina pallar till oss bidrar du till ett miljövänligt och hållbart kretslopp, där vi reparerar och återanvänder pallar för att minska avfallet.

Sälj pall till oss – det är enkelt

Sollentuna Emballagehantering hämtar pallar med egna lastbilar vilket gör att din försäljning och upphämtning av pallar går enkelt och fort. Vi utgår från Stockholm och Timrå och kan i de flesta fall hämta dina pallar inom några dagar.

Vi köper lastpallar och pallkragar av standardmått, oavsett skick. För att göra processen enkel, placera pallarna på ett plant underlag och stapla dem rakt. 

Är du i behov av att köpa pallar? Vi säljer ett stort utbud av pallar och pallkragar. Ni kan självklart även hämta eller lämna pallarna hos oss antingen i Rosersberg eller Timrå.

Beställning

Maila till info@sollentunapallen.se  eller använd kontaktformuläret nedan och meddela hur många pallar och pallkragar du vill få hämtade samt kontaktuppgifter. 

Upphämtning

En upphämtning bokas och pallarna hämtas. Ställ dina pallar och pallkragar på plant underlag och se till att de är rakt uppstaplade. Har ni asfalt går det bra att ta det från backen, annars ser vi gärna att ni har lasthjälp så som truck, lastmaskin eller lastkaj.

Betalning

Efter 1-3 bankdagar har du/ni pengarna på kontot.

Vi har rätt pall för dig

En pall kan tyckas vara bara en pall men uppfyller inte pallen kraven för miljö och säkerhet vid internationella och nationella transporter kan din produkt bli ståendes vid gränsen till ett land eller förfaras på annat sätt. Våra pallar är kvalitetssäkrade enligt Jordbruksverket – vilket innebär att hos oss är du extra trygg som kund.

Vi ordnar med transport för antingen leverans eller hämtning. Ni kan självklart även hämta eller lämna pallarna hos oss antingen i Rosersberg eller Timrå.

Slå oss en signal eller skriv ett mail, och berätta om dina behov så återkommer vi med förslag på bästa pallen för dig!

Skicka in formuläret nedan för att komma i kontakt med oss vid försäljning eller köp av pallar. Vi återkommer vanligtvis inom 24 timmar.  Välkommen!