Kvalitet och garanti

Pallhantering med kvalitet och miljö

Sollentuna Emballagehantering AB reparerar och bedriver handel med lastpallar och pallkragar sedan 2004 i denna konstellation, men har närmare 30 års erfarenhet sedan 1987. Vi hanterar tusentals pallar per år och har en strävan att växa och bli ännu bättre.

Hemligheten bakom

Sollentuna Emballagehantering AB´s framgångar

är de 5 grundpelarna som verksamheten bygger på:

1.

Kvalitet

Efter flytt till nya lokaler i Rosersberg så har vi blivit större och fått mer plats, vilket ger oss möjlighet att bli bättre på kvalitet och miljö. Hög kvalitet är viktit för oss samt att våra produkter ska fungera problemfritt i din verksamhet. Allt inköpt emballage genomgår en mycket nogrann sortering med hjälp av moderna maskiner och duktig personal.

2.

Helt-nöjd-garanti

Är du inte nöjd så gör vi självklart allt vi kan för att du ska bli det! Vi strävar efter långsiktiga samarbeten med våra kunder och tack vare det så försöker vi självklart leverera produkter som håller måttet.

3.

Säkra leveranser

Det är enkelt att köpa pall från oss. Genom vår strategiska placering mitt i Sverige, med huvudkontor i Rosersberg och filial i Timrå kan vi förse dig med pall i hela Sverige. även om vi säljer mest i Stockholm och Timrå med omnejd är vi inte rädda för att hjälpa kunder i hela landet. Våra leveranser sker med egna bilar i regionen Stockholm och Timrå. Behöver vi transporthjälp i övriga landet använder vi oss av DHL och andra samarbetspartners.

4.

Bra priser

Vi levererar inte enbart produkter med hög kvalitet. Bra priser är också ett självklart val för oss!

5.

Pallköp från företag

Är alla pallar som inte säljs av företag stulna? Nej, vi tror inte det! Vi dömer ingen på förhand utan strävar efter att försöka ha så bra kännedom som möjligt om alla som levererar pallar till oss. Det är både lagligt och tillåtet att sälja pallar som privatperson.